Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Francuska bez Tonyja Parkera u Turskoj

Najbolji francuski košarkaš Tony Parker neæe braniti boje svoje reprezentacije na nadolazeæem Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Svoju je odluku 27-godišnji playmaker NBA momèadi San Antonio Spursa objavio na vlastitoj internet-stranici uz objašnjenje:

“Moram se usredotoèiti na svoj klub. To znaèi da æu od mjeseca travnja raditi u Los Angelesu kako bih se što bolje pripremio za sljedeæu sezonu. U klubu me žele vidjeti u najboljem izdanju i za njih je nezamislivo da igram za francusku reprezentaciju nakon svih zdravstvenih problema koje sam imao ove godine” poruèio je izmeðu ostaloga Parker.

Francuskog razigravaèa ugovor sa Spursima veže još sljedeæe sezone, a u posljednje su vrijeme mediji poèeli nagaðati kako bi mogao napustiti teksašku momèad.

“Moja je želja odigrati sjajnu sezonu sa San Antonijem. Nemam nikakvu želju za odlaskom. Moje srce pripada Spusrima” dodao je Parker, koji je pomogao San Antoniju u osvajanju triju NBA-prstena, 2003., 2005. i 2007. godine.

Svjetsko prvenstvo u Turskoj na rasporedu je od 28. kolovoza do 12. rujna, a Francuska se nalazi u skupini D zajedno sa Španjolskom, Litvom, Novim Zelandom, Kanadom i Libanonom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE