Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Frank Vogel: Budućnost Orlanda s ovim dečkima je svijetla

„Budućnost s ovim dečkima je svijetla. U mojoj glavi, tim je spreman za sljedeći korak.“

Rekao je to Frank Vogel, bivši trener Indiane te sadašnji Orlando Magica, koji je i službeno predstavljen jučer na novinarskoj konferenciji . Podsjetimo da je Scott Skiles, dosadašnji trener Orlanda, iznenada napustio klub 12. svibnja, što su mnogi dočekali s veseljem.

Bilo je očito da je ovo idealno mjesto za nastavak mojeg putovanja. Također mi je postalo jasno da je ovo idealno mjesto za moju obitelj.“

Tijekom njegova mandata u Indiani, momčad je postigla omjer 250-181, dva puta osvojila naslov središnje divizije, te ušla u dva finala istočne konferencije. Uprava Pacersa obznanila je javnosti kako ne namjeravaju produžiti ugovor za Vogela, pod čijim je vodstvom Indiana ispala u prvom krugu doigravanja. Sada se Vogelovo zaposlenje u Orlandu čini kao sjajan potez. Treći je to trener Orlando Magica u tri sezone.

Inače, od Orlanda se ove sezone očekivalo dosta više, pa čak i ulazak u doigravanje, no mlada ekipa je završila daleko od toga, pa je s omjerom 35-47 završila devet utakmica iza osmoplasiranog Detroita.

Latest Posts

NE PROPUSTITE