Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Frank Vogel: George će imati najbolju sezonu u karijeri

Nakon par odličnih sezona u Indiani, prošle godine Paul George je odigrao samo šest utakmica zbog stravičnog loma noge tokom priprema reprezentacije SAD-a, a ove godine se vraća na velika vrata. Trener Frank Vogel mu je spremio novu ulogu koju ovaj s dozom pesimizma prihvaća, ali povjerenje stručnjaka Vogela on ima.

Naime, trener Pacersa je izjavio kako misli da će ovo biti najbolja sezona odličnog Georgea u NBA ligi i da će ih voditi do postsezone kao pravi lider, bez obzira na to da je prošlu sezonu bio van pogona ukupno 76 utakmica. Ako bi igrao imalo kao 2013-14 kada je bio među kandidatima za MVP nagradu, Pacersi bi mogli da se bore za dobro mjesto u playoffu.

Ipak, roster je masivno promijenjen. Druge najveće “zvijezde” u liku Royja Hibbertanema ali tu je pristigao Monta Ellis koji će sigurno pridonijeti ofenzivnoj strani. Indiana više neće biti neprobojni defenzivni zid kao par prošlih godina, ali očekuje se kako će ofenzivniji pristup igri pridonijeti točno toliko da se nadomjesti nedostatak te defenzivne čvrstine koja će biti znatno umanjena.

Ipak, kada prirodnu trojku igrate kao krilnog centra, onda je sasvim logično da će tu najviše popuštati. Međutim, mislim da će se ofenzivno George kao vrlo pokretan igrač i jedna buduća stretch četvorka fino snaći i da će tako nadomjestiti sve poene koje će Indiana primati zbog toga što on vjerojatno neće moći da se nosi s fizički jačim krilnim centrima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE