Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Fred Hoiberg o svom stilu treniranja

Jimmy Butler je tijekom prosinca rekao da je njihov trener Fred Hoiberg previše blag prema igračima i da bi trebao biti čvršće ruke.

Hoiberg je za Chicago Tribune govorio o tom Jimmyjevom komentaru:

Kada pogledam nazad na razlicite segmente u sezoni, znate, počeli smo prilično dobro ovu sezonu”, rekao je Hoiberg. “Onda su se određene stvari dogodile. Mislim da najviše toga dolazi od jednog Jimmyjevog komentara koji je došao poslije utakmice s New Yorkom. Imali smo prilično burne trenutke u svlačionici.”

Da li bih promijenio nešto u svom treniranju? Da li bi bio glasniji, direktniji? Možda. Procijenit ćemo to kada završi sezona.”

Chicago Bullsi su ovog ljeta Hoiberga postavili na mjesto prvog trenera. Tada je zamijenio Toma Thibodeaua, kojem je istekao petogodišnji ugovor potpisan ljeta 2010.godine za vrijeme kojeg nije uspio Chicago Bullse vratiti na mjesto stare slave (finale NBA lige i naravno prsten prvaka).  U svojoj rookie sezoni kao prvi trener Chicago Bullsa, Hoiberg ih je,zasad, doveo do skora 40-40. Imaju još dvije utakmice do kraja sezone, u gostima kod New Orleans Pelicansa i zadnjeg dana regularne sezone kod kuće dočekuju Philadelphia Sixerse. Nažalost po njihove vjerne navijače, nemaju više šanse izboriti playoff. Prostora pod salary capom baš i nemaju, a treba odlučiti šta raditi s centrima Pau Gasolom i Joakimom Noahom koji su free agenti ovog ljeta. Svakako im predstoji burno ljeto.

Latest Posts

NE PROPUSTITE