Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Fredette u Knicksima, Nuggetsi otpustili Hicksona, Varejao free agent

Trade deadline je prošao. Tko je razmijenjen, razmijenjen je. Ostali su samo slobodni igrači te oni koji će tek postati slobodni nakon što ih njihovi klubovi otpuste.

Prvo dovođenje je Jimmer Fredette od strane Knicksa. Razigravač njihove NBA-D League filijale doveden je na desetodnevni ugovor. Inače Jimmer je MVP All-Star utakmice razvojne lige.

Nakon razmijene sa Thunderom, Denver Nuggetsi su otpustili J.J.Hicksona i Stevea Novaka. Hickson je odigrao 162 utakmice za Nuggetse u 3 godine. U prosijeku je bilježio 9,3 poena, 7,2 skokova te 1 asistenciju za 22 minute na parketu. Prije Denvera Hickson je igrao za Cavse, Trailblazerse te Kingse. Steve Novak koji je u Denver došao baš kao dio razmijene sa Thunderom također je postao slobodan igrač. Kao član Oklahome ove godine je odigrao samo 7 utakmica u kojima je upisivao 2,4 poena u 3,4 minute proveden na parketu. Ovo mu deseta sezona u ligi a draftan je 2006 kao 32. pick od strane Houston Rocketsa.

Idući na redu je Anderson Vrejao. On je otišao u Portland kao dio razmijene triju timova a Cleveland je dobio Channinga Fryea kao zamjenu za njega. Portland ga je automatski otpustio te se sad za njega natječu Spursi, Thunder, Warriorsi te Mavericsi. Warriorsi u njemu vide zamjenu za ozlijeđenog Festusa Ezelija. U kontekstu Mavericsa spominje se i David Lee te je za očekivat da će dovesti samo jednog od ove dvojice visokih igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE