Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Frustrirani Harris zatražio sastanak sa suigraèima

Nakon osmog poraza zaredom u utakmici protiv Philadelphia 76ersa (82:77), razigravaè New Jersey Netsa, Devin Harris, zatražio je sastanak sa suigraèima povodom loših rezultata i loše igre ekipe.

“Ovo je frustrirajuæe jer znam da možemo bolje”, rekao je 27-godišnji Harris nakon utakmice. “Cijele sezone imamo situaciju kada u jednom trenutku padamo na dvoznamenkasti zaostatak. U glavama mislimo da se uvijek možemo vratiti, što na kraju i nije baš sluèaj. Moramo uæi u utakmicu punom snagom i ne dopustiti da se naðemo u takvoj situaciji.”

Na Brooka Lopeza, centra Netsa i vodeæeg strijelca kluba, sastanak je djelovao pozitivno. “Devin je ukazao na mnoge stvari. Rekao mi je da na terenu moram uložiti više energije i biti agresivniji. Zapravo, problematièna je energiènost cijele ekipe kao cjeline.”

Trener Netsa, Avery Johnson, je nakon utakmice pokazao zadovoljstvo igrom svoje ekipe u obrani. “Zadržali smo ih na 82 poena, te ih nadskakali 51-36. Meðutim, veèeras ne bi loptom pogodili ni ocean”, slikovito se izrazio trener, kojemu je ovo prva sezona na klupi Netsa.

New Jersey je s trenutnim omjerom pobjeda i poraza od 6-19 na posljednjem mjestu Istoène konferencije. Premda je u odnosu na prošlu sezonu uoèljiv odreðeni pozitivan pomak, novi bogati vlasnik Netsa, Mikhail Prokhorov, zasigurno ovako skromnim napretkom nije zadovoljan. Premda je preko ljeta klub angažirao solidne igraèe poput Travisa Outlawa, Jordana Farmara, Anthonya Morrowa (ne zaboravimo ni 3. izbor ovogodišnjeg drafta Derricka Favorsa), izgleda da bi ove sezone tek eventualnim dolaskom prave zvijezde, Carmela Anthonyja, Netsi mogli krenuti snažnije uzlaznom putanjom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE