Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Fultz vjeruje da će biti prvi izbor na draftu

Razigravač sveučilišta Washington Markelle Fultz je po većini stranica koje predviđaju draft izbore prvi izbor NBA drafta 2017. godine. Prema izvještajima na vrhu je i svake ekipe koja može birati prva, jedino nekoliko ekipa ima na oku Lonza Balla. 193 centimetara visoki playmaker ima sjajne fizičke predispozicije, brz je i snažan, odličan u kontroli tijela te vrlo dobar u razigravanju suigrača. Također, posjeduje izvrsne fizikalije za igrati obranu.

Nedavno se našao na utakmici Philadelphia 76ersa i dao je izjavu kakva se upravo očekivala od njega.

„Bez sumnje, bez sumnje. Očekujem da ću biti prvi izbor, mislim da sam dovoljno radio za takvo nešto.“ izjavio je Fultz i dodao na pitanje o mogućnosti igranja u Sixersima: „Oh, čovječe mogu to vidjeti u budućnosti. Mislim da bi bila odlična atmosfera, tako da bi to bilo cool.“

Sixersima bi ovaj 18 – godišnji razigravač uvelike pomogao. Mogao bi igrati sa vrhunskim centrom, sjajnim krilima i biti bek koji ovoj momčadi nedostaje.

Fultz nije sudjelovao na ovogodišnjem March Madnessu, ali je tokom sezone prosječno postizao 23,2 poena, 5,7 skokova i 5,9 asistencija uz PER 28,3.

Latest Posts

NE PROPUSTITE