Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gallinari: Nuggetsi mi nisu prva opcija

Krajem prošlog mjeseca Danilo Gallinari je odlučio kako će postati slobodan igrač u potrazi za boljim ugovorom. No, tada nije spominjao hoće li i dalje ostati članom Denver Nuggetsa ili će sreću potražiti na nekoj drugoj lokaciji.

Nuggetsi nisu moja prva opcija, ali su na istom nivou kao i ostale momčadi. Prednost Denvera je što mi mogu ponuditi petogodišnji ugovor dok mi ostali mogu ponuditi četverogodišnji ugovor. Na istom su nivou kao i ostali“, izjavio je Galo za talijanski Premium Sport.

Ponajbolji europski košarkaš i talijanski reprezentativac je već dugi niz godina u najjačoj ligi svijeta, a za to vrijeme se isprofilirao u pouzdanu napadačku opciju koja može igrati na oba krila te kao bek šuter.

Pitanje je koliko smisla ima produženje suradnje za obje strane. Gallinari ima 29 godina te želi ugrabiti posljednji veliki ugovor u karijeri, no to bi onda vjerojatno značilo da nikada neće osvojiti naslov. S druge strane, Nuggetsi bi trebali dati ogroman novac za igrača sklonog ozljedama koji ih, provjereno, neće unaprijediti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE