Friday, May 20, 2022

ZADNJE OBJAVE

Garnett æe biti spreman za pocetak sezone

Kevin Garnett krenuo je u ponedjeljak s laganim individualnim treninzima što je znak da njegov oporavak nakon operacije desnog koljena teèe dobro i da bi u predstojeæoj NBA sezoni ponovno trebao biti velika snaga Boston Celticsa.

- Advertisement -

Prvaci iz 2008. godine nadaju se da æe do poèetka priprema njihov 211 centimetara visoki košarkaš biti u potpunosti spreman za sve napore. Zasad se njegovi treninzi svode na trèanje i šutiranje, te izbjegavanje kontakata.

Glavni direktor Celticsa Danny Ainge kazao je kako je kod Garnetta (33) i dalje potreban oprez jer ne žele brzopletim povratkom ugroziti njegove nastupe u iduæoj sezoni.

Želimo da Garnett bude s nama i na kraju sezone, a ne samo na poèetku. Nadamo se da æe biti spreman do poèetak priprema i da æe biti zdrav za doigravanje. Izgleda dobro, stvarno dobro“, izjavio je Ainge za Yahoo Sports.

- Advertisement -

Garnett je prošle sezone odigrao samo 57 utakmica zbog èega su Celticsi ovo ljeto svoju centarsku liniju osnažili još jednim veteranom, 35-godišnjim Rasheedom Wallaceom koji je stigao iz Detroit Pistonsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE