Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Garnett æe biti spreman za pocetak sezone

Kevin Garnett krenuo je u ponedjeljak s laganim individualnim treninzima što je znak da njegov oporavak nakon operacije desnog koljena teèe dobro i da bi u predstojeæoj NBA sezoni ponovno trebao biti velika snaga Boston Celticsa.

Prvaci iz 2008. godine nadaju se da æe do poèetka priprema njihov 211 centimetara visoki košarkaš biti u potpunosti spreman za sve napore. Zasad se njegovi treninzi svode na trèanje i šutiranje, te izbjegavanje kontakata.

Glavni direktor Celticsa Danny Ainge kazao je kako je kod Garnetta (33) i dalje potreban oprez jer ne žele brzopletim povratkom ugroziti njegove nastupe u iduæoj sezoni.

Želimo da Garnett bude s nama i na kraju sezone, a ne samo na poèetku. Nadamo se da æe biti spreman do poèetak priprema i da æe biti zdrav za doigravanje. Izgleda dobro, stvarno dobro“, izjavio je Ainge za Yahoo Sports.

Garnett je prošle sezone odigrao samo 57 utakmica zbog èega su Celticsi ovo ljeto svoju centarsku liniju osnažili još jednim veteranom, 35-godišnjim Rasheedom Wallaceom koji je stigao iz Detroit Pistonsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE