Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Garnett još jednu sezonu u Minnesoti?

Njegov igrački put svi znamo – 1995. došao je u NBA ligu i obukao dres Timberwolvesa, s kojima se rastaje nakon 12 godina i odlazi u Boston Celticse. S “Keltima” 2008. osvaja NBA naslov. Do povratka u Wolvese prošle sezone imao je i kratku dogodovštinu s Brooklyn Netsima. Njegova statistika ove sezone je logično – slabija nego ikad, 3,2 koša uz 3,9 skokova u odigranih 38 utakmica (propustio više od pola sezone zbog ozljede). No, poznato nam je da nije došao u Minnesotu “napuniti” brojke niti osigurati si bezbrižan život nakon profesionalne karijere, već je i u trenucima kada nije mogao igrati zbog ozljede bio uz momčad kao savjetnik i mentor mladoj ekipi iz Minneapolisa.

Ponosan sam na svoju odanost. Mislim da sam to dokazao vrativši se “kući” završiti karijeru. Ostaje nam nekoliko tjedana za vidjeti jesu li ostali odani klubu, a onda ću znati što dalje“, izjavio je MVP lige iz 2004. godine.

Već neko vrijeme se šuška kako Garnett želi postati manjinski vlasnik kluba te da svakako želi ostati u njemu i nakon završetka svoje profesionalne karijere, dok trenutno traju pregovori između vlasnika Glena Taylora oko prodaje jednog dijela vlasništva grupi privatnih ulagača.

Prije nekoliko dana saznali smo da Tom Thibodeau preuzima ulogu trenera i predsjednika Wolvesa, a slobodno možemo reći da se u momčadi napokon nešto mijenja te da se napokon nazire kraj krize za jednu od najperspektivnijih ekipa u ligi, predvođenoj Andrewom Wigginsom i Karlom-Anthonyjem Townsom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE