Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Garnett još jednu sezonu u Minnesoti

Legenda Minnesota Timberwolvesa i NBA lige Kevin Garnett, mogao bi zaigrati i sljedeće sezone. Garnett je odradio prvu godinu od 16,5 milijunskog dvogodišnjeg ugovora te je po riječima vlasnika Minnesote blizu odluci da ugovor odradi do kraja.

“Morat ćete pitati njega, ali po onome što je rekao, čini mi se da neće u mirovinu“, izjavio je Glen Taylor, vlasnik Timberwolvesa.

Iako će uskoro napuniti 40 godina, Garnett još ne odustaje. U ligu je došao sada već davne 1995. godine izravno iz srednje škole kao 5. izbor na draftu. MVP lige iz 2004. godine, nevjerojatnu karijeru okrunio je 2008. godine kada je osvojio naslov s Boston Celticsima. Ovaj budući hall of fame član nalazi se u top 20 svih vremena u čak 4 kategorije, koševi, skokovi, ukradene lopte i blokade te je najmlađi igrač koji je došao do 1000 odigranih utakmica u NBA.

Iako je daleko od najboljih igračkih Garnett još može pomoći Timberwolvesima, najviše kao mentor nadolazećoj zvijezdi Karl Anthony Townsu te ostalim mladim igračima Wolvesa koji imaju fantastičan potencijal koji moraju pretočiti u dobre karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE