Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Garnett odgovorio LeBronu: Brini se za svoju momčad

Sinoćnja predsezonska utakmica između Brooklyn Netsa i Miami Heata nije mogla proći bez laganih razmirica između LeBrona Jamesa, Kevina Garnetta i Paula Piercea. Glavna tema je bio Ray Allen i kritiziranje LeBrona Jamesa upućeno na adresu Garnetta i Piercea.

James je u razgovoru s novinarima naglasio da bi se Garnett i Pierce trebali ispričati Allenu zbog kritiziranja nakon njegovog napuštanja Bostona.

Garnett je naravno odgovorio: “Recite LeBronu da se brine za Miami, on nema nikakve veze s poslovanjem Celticsa.”

”Ja sam napustio Boston Celticse?”, odgovorio je Pierce koji je naglasio da su se Celticsi riješili njega i da on nije bio slobodan igrač.

Prisjetimo se, Garnett i Pierce su bili ljuti na svog bivšeg suigrača nakon odlaska iz Celticsa. Garnett je rekao da više nema Allenov broj mobitela, dok je Pierce rekao da mu nikada neće oprostiti takav potez.

“Prvo što sam pomislio je kako su Allena razapeli jer je napustio Boston, a sada i ova dvojica napuštaju Boston. Ja sam mislio da je to u redu, ali dvojica igrača su posebno kritizirala Raya zbog odlaska”, rekao je James.

Obzirom da su NBA rivalstva i općenito sportska rivalstva nešto posebno, borbe između Miami Heata i Brooklyn Netsa bi kroz sljedeću sezonu mogle biti nešto posebno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE