Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Garnett: Umalo sam završio u Lakersima

Kevin Garnett juèer je gostovao u emisiji Dan Patrick Show u kojoj je podijelio svoja razmišljanja o stanju u NBA ligi te je otkrio nekoliko zanimljivih podataka o svojoj karijeri.

Najzanimljiviji dio razgovora bio je vezan uz odlazak Garnetta iz Minnesote u kojoj je proveo prvih 12 godina svoje profesionalne karijere. Priznao je kako je želio napustiti Timberwolvese i kako su mu Lakersi bili prva opcija, no zbog unutarnjih svaða u Lakersima nije im se pridružio.

“Iskreno reèeno, bio sam veoma blizu potpisu za Lakerse”, priznao je Garnett. “Ono što me zabrinjavalo oko toga bila je situacija u Lakersima, tada su Kobe (Bryant) i Phil (Jackson) bili u lošim odnosima. Stalno su se meðusobno napadali, a ja nisam htio biti dio toga pa sam odustao od odlaska u Lakerse.

Garnettu je preostala još jedna godina ugovora s Boston Celticsima u kojoj bi trebao zaraditi nešto više od 21 milijuna dolara, najviše u Celticsima. Garnett je priznao kako još nije bilo razgovora o produženju ugovora, ali to je iz razloga što zbog lockouta èelnici ekipa ne smiju razgovarati s igraèima. Bit æe zanimljivo vidjeti kakav æe ugovor èelnici Bostona ponuditi Garnettu jer on ima veæ 35 godina i možda još godinu ili dvije igranja na vrhunskoj razini.

Najkorisniji igraè lige iz 2004. godine podijelio je svoja razmišljanja i o lockoutu te potvrdio da on, kao i veæina ostalih NBA igraèa, želi da se ta situacija riješi što je moguæe prije pa da utakmice mogu zapoèeti.

“Kao sportaš, naravno da želiš igrati, ali moraš obratiti pozornost i na poslovni dio, jer on odreðuje pravila. Iskreno, nikome ne treba vjerovati. Vjerujem igraèima jer s njima razgovaram, ali ne smije se vjerovati drugoj strani jer ne znaš o èemu oni razmišljaju. Mislim da æe se na kraju uspjeti pronaæi neko srednje rješenje, povoljno za obje strane. Mislim da je ova igra prelijepa i mislim da æe uspjeti postiæi dogovor prije otkazivanja cijele sezone.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE