Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Garnett: Više nemam Allenov broj

Jedan od najboljih krilnih centara prošlog desetljeæa progovorio je o svojem kontaktu s bivšim suigraèem Rayom Allenom. U medijima su se pojavile glasine o trzavicama izmeðu sada veæ bivšeg bekovskog dvojca Bostona koji je 2008. stigao do naslova Rajona Ronda i Raya Allena. Nije poznato je li to bio najvažniji razlog Allenova odlaska u trenutno najveæeg Bostonovog rivala Miami Heat.

Allen je prihvatio ponudu Miamija iako æe u dresu Heata zaraditi manje novca, no prelazak u najveæeg rivala koji je izbacio Boston iz doigravanja prošle dvije sezone nije najbolje sjeo u Bostonovoj svlaèionici. Rivers je svojoj ekipi rekao da želi da razbiju Miami na parketu, a juèer je komentar dao i Kevin Garnett.

”Više nemam Rayov broj i nemam namjeru više komunicirati s njim.”

Garnett, koji je poznat kao jedan od najemotivnijih igraèa koji svaku utakmicu igra sa žarom u oèima kao da mu je posljednja, takoðer je bio slobodan igraè, no produžio je vjernost Keltima na još tri sezone, a koliko je taj potez znaèio Bostonovom kapetanu govori i èinjenica da bi Pierce razmislio o mirovini da je uz Allena ostao i bez Garnetta.

Motiva u svlaèionici svakako ne nedostaje, tenzije izmeðu Miamija i Bostona sve su veæe i možemo s nestrpljenjem èekati prvu utakmicu sezone kada æe na parket American Airlines Arene u Miamiju istrèati igraèi Bostona, a zamislite samo izraz Garnettovog lica dok gleda najveæe rivale kako se kite novim sjajnim prstenom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE