Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Garnett: Želim kupiti Timberwolvese

Visoko krilo Brooklyn Netsa Kevin Garnett ima velike planove za svoju budućnost, točnije kada ode u mirovinu koja je nažalost sve bliža. Garnett je rekao stranici ”Yahoo Sports” da želi postati jedan od vlasnika Minnesota Timberwolvesa nakon završetka igračke karijere.

”Želim kupiti Timberwolvese, skupiti pravu grupu ljudi i kupiti klub u budućnosti, to je moja velika želja”, rekao je Garnett.

Jedan od najboljih visokih krila NBA povijesti je u dresu Vukova proveo čak 12 sezona, a klub je napustio na ljeto 2007. godine kada je prešao u dres Boston Celticsa gdje je napokon 2008. godine stigao do NBA naslova.

Garnett je tijekom NBA karijere samo od ugovora zaradio oko 315 milijuna dolara; većinski vlasnik Timberwolvesa je od 1994. godine Glen Taylor, a današnji trener i predsjednik košarkaških operacija Flip Saunders isto ima udio u klubu. Zanimljivo je da je Saunders jako blizak s Garnettom jer ga je trenirao od njegove rookie sezone pa sve do sezone 04/05, tako da postoji velika mogućnost da Garnett jednom bude vlasnik kluba.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE