Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gary Neal u Timberwolvesima, Mo Williams u Hornetsima

Nakon poprilično burnog početka NBA prijelaznog roka uslijedilo je zatišje na tržištu. Međutim kako se krajnji rok (19. veljače) za razmjenu igrača približava kraju tako će se i aktivnosti klubova pojačavati.

Danas se dogodio novi trade na relaciji Charlotte-Minnesota. Iz Minnesote je u Hornetse otišao prekaljeni veteran Mo Williams čije se godine usprkos solidnim igrama ipak ne uklapaju u dugoročnu filozofiju Wolvesa, koji na toj poziciji imaju mlađe igrače poput Rickyja Rubia i rookieja Zacha LaVinea. Williams ove sezone bilježi brojke od 12 poena, 2 skoka, 6 asistencija, 40% šuta iz igre i 34% za tricu. u Minneapolisu više ne stanuje ni Troy Daniels, koji će također u Hornetse. Radi se o beku šuteru kojemu su Hornetsi već treći klub ove sezone. Prije Timberwolvesa branio je boje Rocketsa.

Što se Hornetsa tiče Mo Williams bi trebao biti dobra zamjena za ozlijeđenog Kembu Walkera, a kada se Walker vrati na parkete Williamsu će pripasti uloga glavnog strijelca s klupe. U zamjenu za njegove usluge Hornetsi su se riješili Garyja Neala, bivšeg igrača Bucksa i Spursa. Neal je odigrao vrlo lošu polusezonu ove godine za Hornetse, šutiravši samo 29% za tricu, što nikako nije dobar znak za igrača koji je na glasu kao šuterski specijalist. Nagađa se da će ga Minnesota odmah i otpustiti.

Nadodajmo da će Minnesota od Hornetsa dobiti i i draft pick druge runde 2019. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE