Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gasol: Nisam siguran u svoj ostanak u Lakersima

Približavanjem krajnjeg roka za razmjenu igraèa, 15. ožujka, Pau Gasol je priznao kako više nije uvjeren u svoju buduænost u zlatno-ljubièastom dresu.

“Prièe i glasine kruže svakoga dana. Danas sam èuo kako je Minnesota zainteresirana za moje usluge”, rekao je. “Javljaju se i druge momèadi, te sam stekao dojam da Lakersi samo èekaju pravu ponudu da me pošalju dalje.”

Oèigledno da Gasol ima jasne indicije kako ga klub želi razmijeniti. Takoðer, on je bio jedna od glavnih komponenta u kontroverznoj razmjeni igraèa prije poèetka sezone izmeðu Lakersa, New Orleansa i Houstona, gdje je baš on trebao završiti u potonjem timu, a Chris Paul u Los Angelesu.

“Sve je to izvan mojih ruku. Volim biti ovdje, ali nije do mene”, nastavio je. “Volio bih ostati i pomoæi u borbi za još jedan prsten.”

U 29 utakmica ove sezone Gasol je na prosjeku od 16 poena, 10 skokova, te 3 asistencije.

O trenutnoj situaciji s nominalno drugim igraèem momèadi izjasnio se i trener Mike Brown.

“Ovakve stvari se dogaðaju svake godine u svim klubovima. Èak i kad sam bio u Clevelandu, unatoè tome što smo imali najbolji omjer lige, prièalo se o potencijalnim tradeovima. Kao trener, moj posao nije baviti se igraèima koji bi mogli doæi ili otiæi. Samo se trebam usredotoèiti na pripremu ekipe koja æe donositi pobjede. Sve ostalo je izvan domene moga posla.”

Gasol je na kraju dodao: “Svaki dan si kažem, ‘pusti to, ne optereæuj se’. Trudim se ne misliti i igrati svoju igru, zabavljati se. To je sve što mogu uèiniti.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE