Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gasol: Ovaj poraz previše boli

Košarkaši Los Angeles Lakersa su prvaci posljednje dvije godine, ali ove sezone nisu niti blizu takve šampionske forme. Svašta im se dogaða u ovoj sezoni.

Gubili su u serijama, izgubili su od velikih konkurenata Miamija, Bostona i San Antonija na svom parketu, gubili su dva puta od Memphisa, pa od Milwaukeeja ili od Sacramenta, najslabije momèadi Zapadne konferencije. No, poraz u srijedu naveèer je bio, definitivno, najveæi šok.

Izgubili su 104-99 kod Clevelanda, najslabije momèadi ove sezone u ligi. Inaèe, Cleveland je tek nedavno prekinuo niz od 26 poraza i to protiv druge momèadi iz Los Angelesa – Clippersa. Taj niz poraza je najdulji u povijesti NBA lige.

Isto tako, Lakersi su u sijeènu pobijedili taj isti Cleveland na svom parketu s èak 55 poena razlike!

Posve zbunjeni su Lakersi bili nakon posljednjeg poraza, koji je inaèe treæi u nizu. Prije toga su Lakersi padali kod Orlanda i Charlotte.

“Igraèi su uzeli pauzu i prije nego je poèela utakmica. Što drugo da kažem” pitao se trener Phil Jackson, koji se više puta ove sezone našao u poziciji da odgovara je li kriza posjetila njegovu momèad.

“Ovo boli, ovaj poraz previše boli. Ja ne razumijem što se dogodilo i što se dogaða. Razoèaran sam” isprekidano je govorio španjolski košarkaš Pau Gasol koji je u toj utakmici postigao 30 poena uz 20 skokova, te je kroz cijelu sezonu najkonstantniji igraè Lakersa.

“Mislim da su naš problem utakmice protiv slabijih momèadi. U tim ogledima se postavljamo kao da se igramo maèke i miše, a maèka ponekad izgubi. Ja nisam zabrinut. Ovi porazi nisu kljuèni, jer broje se oni kada doðe doigravanje” rekao je Lamar Odom, jerdan od rijetkih pozitivnih meðu Lakersima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE