Monday, October 2, 2023

ZADNJE OBJAVE

Gasol pesimističan oko ostanka u Chicagu

Iako matematičke šanse za prolazak u doigravanje postoje, svima je već jasno da su Bullsi otpali za sezone 2015./2016. Osmoplasirani Detroit ima tri utakmice prednosti, i samo bi luda sreća uvela Chicago u doigravanje. Nakon današnjeg poraza od Miamija, Pau Gasol se raspričao:

“Kad dođe vrijeme za to, procijenit ću što je ispravno i napraviti to. Način na koji se momčad ponijela prema nevoljama koje smo imali i način na koji završavamo ovu sezonu nije sjajan, i to je vrlo razočaravajuće. Teško je završiti sezonu na ovakav način. Nije još sve gotovo, ali nalazimo se u izuzetno teškoj situaciji, tako da sve ostaje na mislima.”

“Želim igrati svaku utakmicu, jer uvijek igram kao da mi je posljednja. Odigrao sam zaista mnogo utakmica u svojoj karijeri, ali i dalje dajem sve od sebe kad sam na terenu. Ne mislim o tome kao o zadnjim utakmicama za Bullse, ali bi to i mogle biti. Ali, svoju zadnju utakmicu možete imati svaku večer kada izađete na parket, stoga ne gledam toliko unaprijed.”

Osvrnuo se na poraz od Miamija:

“Nismo dali dovoljno važnosti osnovama igre. Puno puta ove sezone nismo bili u mogućnosti igrati intenzivnu obranu na kraju utakmica. Možete imati lošu napadačku večer, ali dobra obrana vas može izvući svaku večer. Previše smo se oslonili na napad, uopće nismo razmišljali o obrani, čak nismo niti stavili naglasak na nju i zbog toga smo platili mnogo puta. Nismo bili konstantni i zato se sada nalazimo tu gdje jesmo. Nije važno koliko je netko talentiran, bitna je želja, odlučnost, zajedništvo, trud, to su stvari koje su važne.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE