Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gasol: Teže je obraniti nego osvojiti

Nakon uživanja u prvom naslovu europskog prvaka osvojenog sa španjolskom košarkaškom reprezentacijom, centar LA Lakersa Pau Gasol odradio je prvi tjedan priprema sa svojim klubom za novu sezonu.

“Dolazak Rona Artesta bit æe vrlo pozitivan za nas, vrlo sam uzbuðen zbog momèadi s kojom ulazimo u novu sezonu. Na treninzima se odlièno radi, svi ulažu puno napora i truda kako bi se što bolje pripremili za sezonu koja æe sasvim sigurno biti vrlo teška” najavljuje Gasol, koji je bio proglašen za najboljeg igraèa nedavnog Eurobasketa u Poljskoj, na kojem je Španjolska osvojila svoj prvi naslov prvaka Europe.

“Pripreme za nadolazeæu sezonu u Lakersima protjeèu u vrlo pozitivnom ozraèju. Još se razgovara o osvajanju naslova prvaka prošle sezone. Dakako, i oèekivanja za novu sezonu su opet vrlo visoka, nadamo se da æemo ih ispuniti. Imat æemo naglašenu želju i volju za osvajanjem novog prstena, kao da i prošle sezone nismo bili prvaci. Ovoga puta æe to biti još puno teže ostvariti buduæi da su se neke momèadi jako dobro pojaèale” zakljuèio je Gasol.

Latest Posts

NE PROPUSTITE