Sunday, July 3, 2022

ZADNJE OBJAVE

Gasol: Teže je obraniti nego osvojiti

Nakon uživanja u prvom naslovu europskog prvaka osvojenog sa španjolskom košarkaškom reprezentacijom, centar LA Lakersa Pau Gasol odradio je prvi tjedan priprema sa svojim klubom za novu sezonu.

- Advertisement -

“Dolazak Rona Artesta bit æe vrlo pozitivan za nas, vrlo sam uzbuðen zbog momèadi s kojom ulazimo u novu sezonu. Na treninzima se odlièno radi, svi ulažu puno napora i truda kako bi se što bolje pripremili za sezonu koja æe sasvim sigurno biti vrlo teška” najavljuje Gasol, koji je bio proglašen za najboljeg igraèa nedavnog Eurobasketa u Poljskoj, na kojem je Španjolska osvojila svoj prvi naslov prvaka Europe.

“Pripreme za nadolazeæu sezonu u Lakersima protjeèu u vrlo pozitivnom ozraèju. Još se razgovara o osvajanju naslova prvaka prošle sezone. Dakako, i oèekivanja za novu sezonu su opet vrlo visoka, nadamo se da æemo ih ispuniti. Imat æemo naglašenu želju i volju za osvajanjem novog prstena, kao da i prošle sezone nismo bili prvaci. Ovoga puta æe to biti još puno teže ostvariti buduæi da su se neke momèadi jako dobro pojaèale” zakljuèio je Gasol.

Latest Posts

NE PROPUSTITE