Thursday, February 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Gasol: Veæ sam neko vrijeme spreman za odlazak iz LA

Turbulentnu je sezonu u Los Angeles Lakersima imao ponajbolji španjolski košarkaš današnjice – Pau Gasol. U svakom sluèaju, bila je nabijena dosta negativnim momentima.

- Advertisement -

Prvo je èelništvo Lakersa konstantno razmatralo moguænost da napravi razmjenu s Gasolom, ali je u obranu Španjolca stao prvi igraè kluba Kobe Bryant, èija se rijeè itekako štuje u klubu. No, na kraju sezone za Lakerse (ispadanje od Oklahoma Cityja u konferencijskom polufinalu) Gasola je napao baš – Bryant. Osudio ga je direktno da je kriv za kljuèni poraz (èetvrta utakmica), te omalovažio njegov odnos prema igri.

“Veæ sam neko vrijeme spreman za odlazak. Nema mjesta tu za emocije i sentimentalnost. Tko zna, možda sam stvarno odradio svoju posljednju utakmicu u Lakersima”, rekao je Gasol koji još uvijek na ugovoru ima dvije godine i 38,2 milijuna amerièkih dolara.

“Kada bi se samo mene pitalo, ja bih volio ostati. Ali, neæu žaliti niti trenutak ako ljudi koji odluèuju odluèe drugaèije. Ponavljam, nema sentimentalnosti.”

- Advertisement -

Gasol je rekao za kraj:

“Ova je sezona za mene bila drugaèija od bilo koje druge u karijeri. Nikada nisam bio treæa opcija, a ovaj put sam bio. Kobe i Bynum su bili ispred mene, tako da je bilo teško.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE