Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gasol: Veæ sam neko vrijeme spreman za odlazak iz LA

Turbulentnu je sezonu u Los Angeles Lakersima imao ponajbolji španjolski košarkaš današnjice – Pau Gasol. U svakom sluèaju, bila je nabijena dosta negativnim momentima.

Prvo je èelništvo Lakersa konstantno razmatralo moguænost da napravi razmjenu s Gasolom, ali je u obranu Španjolca stao prvi igraè kluba Kobe Bryant, èija se rijeè itekako štuje u klubu. No, na kraju sezone za Lakerse (ispadanje od Oklahoma Cityja u konferencijskom polufinalu) Gasola je napao baš – Bryant. Osudio ga je direktno da je kriv za kljuèni poraz (èetvrta utakmica), te omalovažio njegov odnos prema igri.

“Veæ sam neko vrijeme spreman za odlazak. Nema mjesta tu za emocije i sentimentalnost. Tko zna, možda sam stvarno odradio svoju posljednju utakmicu u Lakersima”, rekao je Gasol koji još uvijek na ugovoru ima dvije godine i 38,2 milijuna amerièkih dolara.

“Kada bi se samo mene pitalo, ja bih volio ostati. Ali, neæu žaliti niti trenutak ako ljudi koji odluèuju odluèe drugaèije. Ponavljam, nema sentimentalnosti.”

Gasol je rekao za kraj:

“Ova je sezona za mene bila drugaèija od bilo koje druge u karijeri. Nikada nisam bio treæa opcija, a ovaj put sam bio. Kobe i Bynum su bili ispred mene, tako da je bilo teško.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE