Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Generalni menadžeri: Durant je najbolji

Mediji po Sjedinjenim Amerièkim Državama naprosto uživaju u najavama nove NBA sezone, tako da su sve tiskovine, kao i internet-stranice, prepune uvoda u novu sezonu koja starta u utorak naveèer.

Intrigantno, sezonu æe otvoriti meðusobnim ogledom Boston i ojaèani Miami, dva ponajveæa favorita Istoène konferencije, ali i kompletne NBA lige.

Generalni menadžeri trideset NBA klubova su se, pak, pozabavili mnogim pitanjima uoèi sezone, te dali svoj glas favoritima. Zanimljivo je, od brojnih anketa, vidjeti za koga su glasali kada je postavljeno pitanje tko æe biti MVP nove sezone (najkorisniji igraè).

Èak 66.7 posto glasova je dobio Kevin Durant iz Oklahoma Cityja, košarkaš koji je tijekom ljeta vodio reprezentaciju SAD-a do zlata na Svjetskom prvenstvu u Turskoj. Uvjerljivo je pobijedio u toj domeni i to ispred Kobea Bryanta, voðe LA Lakersa, koji je dobio 25.9 posto.

Vidljivo je da su ta dva košarkaša dobila skupila više od 92 posto glasova, a mali djeliæ ostaloga povjerenja su dobili LeBron James i Dwyane Wade iz Miamija, te Dwight Howard iz Orlanda.

Od ostalih zanimljvijih pitanja generalni menadžeri su tako odgovarali tko je najbolji košarkaš izvan kruga NBA lige. Uvjerljivo je pobijedio Španjolac Ricky Rubio iz Barcelone sa 42.3 posto glasova. Drugo mjesto sa 19.2 posto dijele njegov suigraè Juan Carlos Navarro, te Jan Vesely. Na èetvrtom je mjestu Miloš Teodosiæ iz Olympiacosa sa 7.7 posto glasova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE