Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Genijalni Jerry West odlazi u Los Angeles Clipperse

Jerry West jedan je od najvećih umova u povijesti NBA lige. Bez obzira u kojoj momčadi bio, ona je bila uspješna. Ima dosta zasluga za sastavljanje showtime Lakersa, formiranje Kobe-Shaq dueta i jedan je od glavnih ljudi koji su sastavili ovu fantstičnu momčad Golden State Warriorsa. Nije slučajnost da su se Warriorsi pokrenuli kada je West došao.

Sada, ovaj legendarni igrač ima novi zadatak. Vraća se u Los Angeles, ali ne u Lakerse. Uzeo je posao u Clippersima. Da, Clippersima.

Imat će sličnu ulogu kao što je to imao i u Warriorsima. Tražit će njegove savjete i pokušat će nastaviti popeti se na novu razinu. Ovo je jako dobro za organizaciju. Prije nego što su došli Chris Paul i Blake Griffin Clippersi su bila najgora organizacija u svim sportovima. Ovo su novi Clippersi.

Ako West uspije pomoći Clippersima da se pretvore u contendere to bi bio veći uspjeh nego što je uradio s Warriorsima. Oni su uvijek u sjeni. Sjeni velikih Lakersa i nitko nikada nije shvatio ozbiljno. Ni kada su došli Paul i Griffin. Zadnjih nekoliko imaju dosta nesreća s ozljedama. West bi mogao uništiti to prokletstvo i mogao bi pomoći Clippersima da krenu ozbiljnije na taj naslov.

Latest Posts

NE PROPUSTITE