Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gentry: Je*e mi se hoću li dobiti otkaz

New Orleans Pelicansi trenutno su na omjeru 7-16 ove sezone što zasigurno ispod očekivanja koja su imali pred početak 71. po redu NBA sezone. Prvi strijelac lige upravo dolazi iz Grada Bluesa, Anthony Davis koji bilježi 31,4 poen po utakmici. Povratak Jruea Holidaya dosta je olakšao posao Obrvi, inače Holiday je drugi strijelac momčadi odmah iz Davisa te ima 15,4 poena u prosjeku.

Obično kada momčad pruža loše partije, treneri su ti koje leti van iako često nisu krivi s obzirom na to da uprava na čelu s generalnim menadžerom sastavlja roster. Na osnovu toga postavlja se pitanje – Da li je Alvin Gentry zreo za otkaza u Pelicansima?

„Da budem iskren zaista me ne zanimaju priče oko mog trenutnog posla u ovoj momčadi. Zaboli me uho za tim špekulacijama. Radim s onim što imam na rosteru, trudim se, i jedina moja briga jeste kako pripremiti moje igrače za narednu utakmicu. To ću nastaviti raditi sve dok mi ne kažu da nisam više trener. Tako da mi se je*e za moj posao“, izjavio je nekadašnji trener Phoenix Sunsa.

Opće poznato je da Gentry preferira run&run igru, a takav roster još uvijek nema. Osim pomenutog Davisa i rookie Buddyja Hielda slabo tko se može uklopiti u sistem Alvina što pokazuju i rezultati. No, realno gledajući glavni krivac za lošu situaciju jeste GM Dell Demps koji je zadužen za roster, a u drugoj godini Gentryja kao trenera ništa nije učinio po tom pitanju.

Vrijeme leti, posebice za Davisa kojeg treba okružiti boljim igračima ako žele nešto napraviti u saveznoj državi Louisiana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE