Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gentry: Nismo u utrci za doigravanje

New Orleans Pelicansima već tjednima šanse za doigravanje bile su minimalne. Poraz protiv Rocketsa u gostima doveo je do toga da Pelicansi nemaju više nikakve realne šanse za doigravanje. Ovaj poraz je i jako pogodio trenera Alvina Gentryja.

Svaki put kad završimo utakmicu razgovaramo o tome. Pa znate još smo u utrci za doigravanje. Ne mi nismo, mi nismo“, vidno ljut izjavio je trener Gentry poslije utakmice.

Što smo mi, mi smo tim koji kad im se pruži prilika da ostvari nešto, mi to ne uradimo. Vodimo šest razlike i izgubimo tri lopte zaredom. Ne možeš to učiniti i pobijediti u gostima. To je tako jednostavno“, rekao je trener Pelicansa.

Houston Rocketsi ovom pobjedom stigli su do omjera 30-31. Unatoč njihovom negativnom omjeru i dalje drže osmo mjesto koje vodi u doigravanje ispred Utah Jazza kojima bježe 1.5 utakmicu. Dok su Pelicansi ovim porazom došli do omjera 23-36. Njihova nadanja za doigravanje bila su fazi rušenja kad su izgubili Tyrekea Evansa do kraja sezone, a s ovakvim stavom trenera Granta njihove realne šanse su nikakve i već se polako mogu okrenuti prema idućoj sezoni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE