Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gentry: Znao sam da će AD zatražiti trade nakon što je potpisao za Richa Paula

Glavni trener New Orleans Pelicansa Alvin Gentry još uvijek očito nije zadovoljan okolnostima odlaska Anthonyja Davisa. Međutim, kaže da je znao da je Davis bio na odlasku iz New Orleansa u trenutku kada je superzvijezda prošle jeseni potpisala s agentom Richom Paulom iz Klutch Sportsa.

Ja sam realist, rekao je Gentry Jackie MacMullan s ESPN-a. Kada je Anthony potpisao s Klutch Sportsom, znao sam što će se dogoditi. Rekli su mi: Ne, ne pokušavamo ga trejdati, ali svi smo shvatili da je to samo pitanje vremena.

Davis se pridružio Klutch Sportsu prošlog rujna, a javno je zatražio trejd u siječnju. Nakon toga je u lipnju trejdan u Los Angeles Lakerse.

Razumijem da neki igrači osjećaju potrebu da nastave dalje, dodao je Gentry. U slučaju Anthonyja bi se moglo i trebalo drugačije postupati. Da je bilo tako, bio bih u redu sa situacijom.

Gentry je u travnju rekao da je Davisov zahtjev za trejdom stvorio toksično okruženje i za Pelicanse i za Lakerse, što je od samog početka bilo njegovo preferirano odredište.

Latest Posts

NE PROPUSTITE