Thursday, June 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

George: Dobili smo slobodu u napadu

Nekadašnji trener Indiane Pacersa Frank Vogel, danas je glavni trener na Floridi točnije u momčadi Orlando Magica. Tijekom svojeg mandata u Indianapolisu u ekipu Pacersa ugradio je sistem koji se zasnivao na dobroj obrani i utakmicama s malim brojem posjeda.

Sada kada je na kormilo momčadi sjeo Nate McMillan situacija je promijenila. Zvijezda Indiane Paul George prokomentirao je novi sistem igre McMillana:

„Pokušavamo naučiti nove stvari i igrati na drugačiji ali moram priznati sve teče svojim tokom. Navikli smo da igramo na postavljene akcije, duže napade, ali sada smo dobili tu dozu slobode koja nam je nedostajala. Naravno da će uigravanje novog sistema oduzeti vremena no, kada se uigramo sposobni smo postati ekipa koja će iz utakmice u utakmicu moći zabiti 115 poena.“

Prethodne sezone Pacersi su zabijali 102 poena po meču čime su bili negdje sredini lige dok se od naredne sezone očekuje da brojke porastu. Naravno, naučili su igrati obranu pod palicom Vogela te ako bi dodali napadački arsenal McMillana uz nove pridošlice Jeffa Teaguea, Thaddeusa Younga, zatim starosjedioca Paula Georgea, Montu Ellisa i Mylesa Turnera, koji ulazi u svoju drugu NBA sezonu, mogli bi napraviti pomutnju na Istoku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE