Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

George Hill i Jazzeri nisu dogovorili novi ugovor

Momčad iz Salt Lake Cityja ove sezone igra fantastično. Trenutno su na četvrtoj poziciji zapadne konferencija s omjerom 37 pobjeda i 23 poraza.

Jedan od glavnih kotača momčadi Jazza zasigurno je playmaker George Hill koji je ovog ljeta stigao putem razmjene iz ekipe Indiana Pacers. Hill se trenutačno nalazi u posljednjoj godini petogodišnjeg ugovora potpisanog 2012. godine u kojoj bi trebao zaraditi oko 8 milijuna dolara.

Uprava Jazza nedavno je ponudila produljenje ugovora ovom igraču, no kako izvori javljaju nekadašnji član Spursa i Pacersa nije pristao na uvjete ugovora.

Naime, u ugovoru stoji kako bi Hill trebao dobiti trogodišnji ugovor u vrijednosti od 74,7 milijuna plus 13,6 milijuna dolara za ovu sezonu. Iz tabora Jazzera ne kriju namjeru da su voljni produljiti ugovor s Hillom na ljeto kada on postaje nezaštićeni slobodni igrač.

S druge strane, George smatra kako bi trebao poslušati i ostale ponude jer smatra kako bi mogao dobiti kvalitetniji ugovor tijekom ovogodišnjeg free agencyja.

Hill je ove sezone odigrao 35 susreta od mogućih 59 zbog nekoliko ozljeda, a trenutno se nalazi na prosjecima od 17,6 poena, 4,1 asistencijom, 3,3 skoka uz 40% šuta za tri poena, dok na parketu provodi 32 minute u prosjeku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE