Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

George Hill iskazao nezadovoljstvo navijačima Pacersa

George Hill, playmaker Indiana Pacersa naljutio se na svoje navijače nakon poraza 99:93 od Los Angeles Lakersa na domaćem terenu.

Naime, navijača Indiane, iako su igrali kući, bilo je manje nego navijača Lakersa, no i inače navijača Lakersa ima puno u svakoj dvorani zbog velike popularnosti kluba, ali u ovom dvoboju to je bilo izraženo više nego inače.

Atmosfera u “Bankers Life Fieldhouseu”  je bila “smiješna” za igrače Indiane, nisu imali nikakvu potporu te je izgledalo kao da Lakersi igraju doma kada je dvorana nakon svakog njihovog koša bila u euforiji.

Smiješna atmosfera, igrate doma a osjećate se kao da ste u gostima, bilo je 70% više navijača Lakersa nego naših, još pogotovo kada imamo ovako važnu utakmicu trebalo bi nas biti više. Mučimo se, pobjeđujemo za naš grad, a nemamo nikakvo priznanje od naših navijača. Navijači bi trebali biti naš šesti igrač  koji nam pruža energiju i gura nas naprijed, ne mogu jednostavno igrati na domaćem terenu i slušati pljeskanje i oduševljenje kad netko od nas izgubi loptu, trebalo bi biti obrnuto. Da smo najgori u ligi, da stalno gubimo, razumio bih da nas navijači otpišu, ali mi smo trenutno na drugom mjestu konferencije i to moramo cijeniti”, izjavio je vidno nezadovoljan George Hill nakon utakmice.

Indiana je u posljednjih 10 utakmica izgubila 4, a pobijedila 6 puta. U sveukupno 65 utakmica, Pacersi su pobijedili 40 te izgubili 25. Iskoristili su nedostatak Carmela Anthonyja te prestigli New York Knickse i zauzeli njihovu drugu poziciju u konferenciji. U Centralnoj diviziji su prvi i imaju visoki omjer od 10 pobjeda te samo dvije izgubljene.

No unatoč odličnim utakmicama, navijači jednostavno ne dolaze, Pacersi su nakon 4 sezone napokon u sezoni 2010/2011 ušli u playoff te prošle sezone pobijedili 42 od 66 utakmica. Sezone 2004/05 navijači su prestali dolaziti zbog loše organizacije Pacersa i jednostavno to se reflektiralo do dan danas.

Latest Posts

NE PROPUSTITE