Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

George Karl na klupi Denvera i sljedeæe sezone

Èelnici Denver Nuggetsa oèito su zadovoljni radom njihovog prvog trenera, Georgea Karla koji je dobio njihovo povjerenje i do kraja sljedeæe sezone.

Nuggetsi su ove sezone pod njegovom palicom u 53 odigrane utakmice upisali 35 pobjeda uz
samo 18 poraza.

Njegovo produljenje ugovora prokomentirala je i prva zvijezda kluba, Carmelo Anthony: “Mislim da je George Karl zaslužio novi ugovor”. Anthony je dodatno potvrdio da je Karl nakon 2005. godine, otkada je sjeo na klupu Nuggetsa, napravio izvrstan posao, prošle godine su igrali odlièno u doigravanju gdje su na kraju ispali od aktualnih prvaka, Los Angeles Lakersa, dok su ove sezone jedni od glavnih konkurenata za osvajanje naslova.

George Karl je sa ukupno 260 pobjeda drugi u povijesti kluba, Doug Moe je uvjerljivo prvi sa 432 pobjede. Ujedno je i jedan od desetorice trenera koji su upisali 900 pobjeda te je 11. trener u povijesti lige koji je vodio 1500 utakmica. Osvojio je deset mjeseènih nagrada za najboljeg trenera.

George Karl voditi æe momèad Zapada na predstojeæoj All-Star utakmici koja æe se održati 14. veljaèe na stadionu Cowboysa u Arlingtonu, Texas.

Latest Posts

NE PROPUSTITE