Saturday, July 2, 2022

ZADNJE OBJAVE

George Karl želi trenirati Orlando

George Karl, jedan od trenutno najuglednijih i ponajboljih NBA trenera, bez posla je od otkaza u Denver Nuggetsima 2013. godine, iako je zabilježio omjer 57-25 i osvojio nagradu za trenera godine. Ako je suditi prema nedavnoj poruci koja je osvanula na Twitteru, neće još dugo biti bez posla.

- Advertisement -

„Volim i nedostaje mi NBA rodeo! Nije tajna kako bih volio ponovo trenirati. Sviđa mi se vještina i brzina Magica, kao i ostalih mladih igrača širom lige”, rekao je George Karl.

Orlando ima vrlo potentnu mladu momčad punu sjajnih talenata od kojih se najviše ističu Victor Oladipo, Nikola Vučević i Elfrid Payton. Rezultati su, međutim, ispod svih očekivanja i zbog toga je donedavni trener Jacque Vaughn dobio otkaz. Karl je poznat kao trener koji voli brzu igru i daje dosta slobode svojim igračima, što bi mogao biti solidan recept za uspon Magica. Ipak, moguće je da se u cijelu priču uključi i Sacramento, koji je nakon iznenađujućeg otpuštanja Mikea Malonea potpuno izgubio kompas i trenutno tavori na 12. mjestu Zapadne konferencije s omjerom 17-31. Maloneovom zamjenom Tyroneom Corbinom nitko u glavnom gradu Kalifornije nije zadovoljan, tako da bi Karl, sa svojom reputacijom i gore spomenutim načinom igre sigurno bio dočekan raširenih ruku.

Ipak, njegova trenerska budućnost ne ovisi samo o njemu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE