Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

George opovrgnuo neslaganje u svlačionici

Mnogo je medijske prašine podigao Paul George nakon obje utakmice u Clevelandu protiv branitelja naslova Cavaliersa. Indiana Pacersima ionako nitko nije davao prevelike šanse u ovoj seriji, no mediji su uspjeli iz redaka iščitati „raskol u svlačionici“, a neki su čak i najavili Georgeov odlazak iz Indiane.

Naime, PG je nakon prve utakmice i tijesnog poraza izjavio kako je on trebao uzeti zadnji šut, a ne C.J. Miles, dok je nakon druge utakmice morao odgovarati na „škakljiva“ pitanja o ispodprosječnoj igri Milesa Turnera te o temperamentu Lancea Stephensona.

Iskreno, tu nije bilo istine. Svi znaju koliko sam blizak sa svojim suigračima. Ja sam rekao te stvari, ali samo kako bi nas motivirao da osvojimo seriju. Pobjeđivanje je ono što je bitno

Nisam rekao ništa loše o suigračima osim što su me pitali što ja mislim koje oni stvari mogu napraviti na terenu da pomognu momčadi. Tako je kako je. Naša je svlačionica i dalje odlična. Vrlo sam zadovoljan sa svojim suigračima“, izjavio je George prije treće utakmice u seriji.

Trener Nate McMillan također je prokomentirao nastalu situaciju:

Smatram da nema problema s tim nekim stvarima koje je rekao. Vi izazivate svoje igrače. Što se tiče naših dečki, mi znamo da vjerujemo jedan u drugoga.

Zanimljivo je kako su se na Georgea, koji je bio “vruće glave“ nakon utakmica, mediji okomili zbog te bezazlene izjave iako je poznato kako je upravo on poznat kao igrač koji voli komunicirati s njima. Na kraju prošle sezone je dobio i nagradu Mel Daniels  koja se dodjeljuje igraču za profesionalan odnos s medijima. Suprotno tome, možemo se prisjetiti kako LeBron James nije dobivao puno kritika kada se tijekom većeg dijela sezone žalio na nedostatak igračkog kadra.

Treća utakmica se igra noćas u Indianapolisu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE