Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

George: Svaka čast Lakersima, ali meni je dobro u Indiani

Prije nekoliko dana su se po američkim medijima pojavljivale priče da Los Angeles Lakersi imaju želju jednog dana u momčad pokušati dovesti LeBrona Jamesa ili Carmela Anthonyja.

Da te priče nisu bile prazne potvrđuje i nova, a ona govori da Lakersi imaju ozbiljne namjere s Paulom Georgeom, sjajni igračem Indiane koji je zablistao tijekom prošle sezone.

Lakersi su očigledno u potrazi za novom ikonom kluba jer zvijezda Kobeja Bryanta sve manje sjaji. No, George je u izjavi za ESPN zasad prilično hladan na mogućnost odlaska u Lakerse.

“Svaka čast klubu iz Los Angelesa, ali ja sam itekako sretan u Indiani. Meni je sasvim dobro i ovdje”, rekao je 23-godišnji košarkaš kojeg je Indiana prije tri godine uzela na draftu kao deseti izbor.

“Stvarno se dobro osjećam u Indianapolisu. Nemam razloga za promjene i fokus mi je potpuno na mojoj momčadi”, završio je košarkaš koji je prošle sezone postizao 17,4 poena po utakmici uz 7,6 skokova i 4,1 asistencije, te je s Indianom igrao finale Istoka gdje je izgubio od Miami Heata 4-3.

Latest Posts

NE PROPUSTITE