Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gerald Henderson želi ostati u Portlandu

Gerald Henderson, šuter Portland Trail Blazersa odlučio je razmisliti o budućnosti s ovom ekipom, jer je ovo njegova zadnja sezona pod ugovorom. Zadnjih šest mjeseci sjajno se uklopio s Damianom Lillardom i postao poštovan vođa unutar svlačionice Blazersa. Prihvatio uloga koja mu se sviđa, kao bek šuter s klupe i naučio prigrliti Portland i zapadnu obalu.

Volio bi se vratiti ovdje.“, rekao je Henderson. „Ako me žele natrag a možemo se dogovoriti oko ugovora koji ima smisla, onda volio bi se volio vratiti. Ovo je bila dobra godina. Govorio sam momcima, ovo je bila jedna od najzabavnijih momčadi u kojoj sam bio. Ovo je bila jedna od mojih najzabavnijih godina. Ali mi smo puno radili za to. Stvarno smo zaslužili ovo. Povezana je grupa, odlična grupa momaka.“

Henderson je ove sezone prihvatio ulogu igranja s klupe. U prosjeku igra 19.7 minuta, postiže 8.7 koševa te ima 3 skoka po utakmici. Sinoć je protiv Miamija postigao 17 koševa i tako pomogao Blazersima da dođu do četvrte pobjede zaredom. Hoće li Portland iskoristiti svoj novac da dovede nekog mlađeg igrača kako bi stvorili konkurentnu ekipu ili će i dalje vjerovati Geraldu saznat ćemo nakon sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE