Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gerald Wallace nakon poraza proglasio suigrače sebičnima

Svoj komentar na poraz Boston Celticsa od Milwaukee Bucksa ponudio je bivši košarkaš Netsa i aktualni Celticsa, Gerald Wallace. On je u svojoj izjavi kritizirao cijelu momčad te dodao da su svi igrali sebično, posebno u drugom poluvremenu, te da su se mnogo više koncentrirali na vlastite statističke parametre, nego na momčadski učinak.

Naime, Celticsi su izgubili nakon vodstva od 22 poena razlike. U prvom dijelu odigrali su fantastično, da bi u drugome na parket izišla neka potpuno druga momčad. Ta momčad zabilježila je samo dvije asistencije u posljednje dvije četvrtine na 33 upućena šuta prema protivničkom košu. Tako su dozvolili Bucksima da u potpunosti preokrenu rezultat te da u konačnici ostvare i pobjedu 105:98.

“Postali smo sebični. Posebno u nastavku. Umjesto da se koncentriramo na momčadsku igru, mi smo se brinuli o vlastitim statistikama. Od jednog pravog kolektiva i lijepe igre u prvom dijelu transformirali smo se u pet individualaca, koji ne vide jedni druge na parketu u drugom dijelu. Nije onda ni čudno što smo izgubili”, komentirao je Wallace.

Jedina svijetla točka igre Celticsa bio je pak novi centar Vitor Faverani sa svojih 18 skokova i šest blokada. Ali ni te individualne brojke, dodaje Wallace, nisu ono što treba Celticsima i ono na čemu se treba graditi pobjeda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE