Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gerald Wallace napušta Netse

New Jersey, odnosno od sljedeæe sezone Brooklyn, Netsi ovoga ljeta æe imati pune ruke posla. Bit æe u lovu na slobodne igraèe kako bi pokušali zadržati Derona Williamsa u svojim redovima. Danas je Gerald Wallace potvrdio kako æe se i on naæi meðu slobodnim igraèima ovoga ljeta.

Wallace je sredinom sezone postao èlanom Netsa u razmjeni s Portlandom. Portland je za njega dobio Mehmeta Okura, Shawnea Williamsa i izbor prve runde Netsa, što se ispostavilo da æe biti 6. izbor na nadolazeæem draftu. Wallace je imao ugovor na dvije godine, ali s moguænošæu raskida ugovora prije poèetka zadnje godine i èini se kako æe Wallace tu moguænost i iskoristiti.

Time Netsi ostaju bez vrlo dobrog igraèa kojeg su imali u svojim redovima tek pola sezone, a u razmjeni za njega ostali su i bez 6. izbora drafta koji im je mogao donijeti odliènog igraèa jer je ovaj draft prema mnogima najbogatiji talentiranim igraèima u posljednjih nekoliko godina. Postoji moguænost da ostanu i bez Derona Williamsa koji æe takoðer biti slobodan igraè ukoliko iskoristi opciju raskida ugovora, što znaèi da bi poèetni dani ekipe u Brooklynu mogli biti veoma teški.

Wallace je NBA karijeru zapoèeo 2001. godine u dresu Sacramento Kingsa, a igrao je još za Bobcatse, Trail Blazerse i Netse. Prošle je sezone u 16 utakmica koliko je odigrao za Netse prosjeèno postizao 15,2 poena i hvatao 6,8 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE