Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Giannis Antetokounmpo: “Nisam na Lebronovom nivou”

Kada je dolazio u NBA, Giannisa Antetokounmpa su uspoređivali s Kevinom Durantom, a sada mu daju epitet novog Lebrona Jamesa.

Međutim, unatoč odličnoj utakmici protiv ekipe Clevelanda, u kojoj igra po mišljenju mnogih, najbolji igrač današnjice, Lebron James, Giannis je ipak priznao da još uvijek ima puno posla.

“Nisam na toj razini”, izjavio je Antetokounmpo nakon poraza od Jamesa i Clevelanda 116-97, izvijestio je ESPN. “LeBron James jedan je od najboljih igrača u ligi, i jedan od najboljih igrača koji je ikad igrao ovu igru. Sjajno je igrati protiv njega, ali ne mislim o tome.”

LeBron je završio utakmicu s 24 koša i osam asistencija, čuvao ga je Antetokounmpo, a Lebron je imao samo dobre stvari za reći o “Greek Freaku“.

“Pa, mislim da se na kraju dana sve vrti oko uspjeha tima”, rekao je James. “To je ono što svi želimo. Nisam ovdje kako bih razglabao o tome što mu je netko drugi postavio za izazov. To je stvar njega i njegovih suigrača i odgovor koji je imao od Kobea (koji ga je izazvao da postane MVP). Ali on ima vještine, on ima talent i ima izvrsnog trenera koji mu može pomoći da dođe do te točke.”

Grčki igrač je odlično ušao u ovu sezonu, nakon 37 poena Bostonu, već iduću utakmicu je morao igrati protiv Lebrona i njegovih Cavsa. Utakmica je bila izjednačena u prvom dijelu, dok su se u drugoj četvrtini Cavsi ipak uspjeli odvojiti, da bi u trećoj četvrtini došli do osjetnije prednosti, tako da im nije bio problem privesti utakmicu mirnijem završetku. Giannis je opet odigrao vrhunsku utakmicu. Ubacio je ukupno 34 poena, dodavši tome 8 skokova i asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE