Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Giannis Antetokounmpo oduševio Jasona Kidda

Milwaukee Bucksi su nakon nešto više od mjesec dana NBA košarke na 7. poziciji Istoka s omjerom od 10 pobjeda i 9 poraza. Vodeći strijelac i skakač ekipe je Giannis Antetokounmpo kojem je ovo četvrta NBA sezona.

Još od dolaska u ligu Greek Freak je pokazao svoju svestranost u igri dok je u posljednje dvije sezone posebice pokazao koliko može kvalitetno igrati na nekoliko pozicija. Trener Jason Kidd od dolaska na klupu Bucksa prepustio je Giannisu mjesto razigravača što je pokazalo odličnim.

„Bio sam suigrač nekih velikih imena NBA lige kao što su Dirk Nowitzki i LeBron James, započeo je Kidd aludirajući na suigrača iz Mavsa te kolegu iz reprezentacije SAD-a, zatim nastavio:

„LeBron i Dirk posjeduju dosta kvaliteta, ali što ne bi mogli imati nekog igrača koji je kombinacija Dirka i LeBrona, što je veoma moguće. Još uvijek ne znamo koji je maksimum za Giannisa, no sudeći po njegovim igrama sposoban je učiniti velike stvari. Ali kažem, još uvijek je mlad i ima dovoljno vremena da vidimo krajnje granice ovog talentiranog momka.“

Na svoje igre osvrnuo se i Antetokounmpo:

„Uvijek težim da doprinesem momčadi na najbolji mogući način. Blokadom, asistencijom, poenima, nije bitno. Bitno je da to bude moj doprinos jer to je ono što me raduje.“

Grčki internacionalac je pred kraj ljeta potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 100 milijuna dolara dok ove sezone bilježi 22,4 poena, 8,7 skokova, 5,8 asistencija za 34,2 minute na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE