Tuesday, June 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Giannis: Mijenjam MVP nagradu za zlato u Kini

Favorit iz sjene nadolazećeg Svjetskog prvenstva bi mogli biti Grci. U svojim redovima imaju možda i najdominatnijeg igrača današnjice, Giannisa Antetokounmpa. Aktualni MVP Lige će igrati na Prvenstvu, za razliku od prošlog Eura kada su ga Bucksi povukli iz kampa.

Povlačenje iz kampa je jako teško palo Giannisu, htio je pomoći svojim suigračima, no tada to ipak nije bilo moguće. Sada su mu dopustili nastup i Giannis izgara od žele da uzme medalju sa svojom reprezentacijom.

Mijenjao bih svoj MVP naslov za zlato u Kini. Uvijek se osjećam posebno kada igram za reprezentaciju. Neopisiv je osjećaj kada na početku utakmice slušamo svoju himnu, izjavio je Giannis na službenom predstavljanju Grka pred Svjetsko Prvenstvo.

Kao i obično, Grci dolaze u jakom sastavu, a Sloukas, Chalates i ostali garantiraju dobru organizaciju igre, dok je Giannis tu praktički za sve ostalo. Uvijek su neugodni, bez obzira u kojem su sastavu, a pojačani MVP-em NBA Lige sigurno će biti tvrd orah za svaku reprezentaciju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE