Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Giannis s istekom vremena, Bullsi bolji od ranjenih Cavsa

Giannis Antetokounmpo nastavlja briljirati na NBA terenima. Sinoć je s istekom vremena pogodio za pobjedu Bucksa u New Yorku. Double-double Russella Westbrooka nije bio dovoljan i Hornetsi su uspjeli obraniti domaći teren. Cavsi su igrali bez Irvinga i Lovea, a to su Bullsi iskoristili i porazili ih na domaćem terenu.

Charlotte Hornets – Oklahoma City Thunder 123:112

Thunderi su doživjeli i drugi poraz zaredom. Nicolas Batum predvodio je Hornetse s 28 poena, četiri dodavanja i tri skoka. Kemba Walker je imao 20 poena, devet dodavanja i četiri skoka i dvije ukradene. Frank Kaminsky upisao je 17 poena, šest skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Kod Thundera nije bilo dovoljno ni double-double Russella Westbrooka koji je ubacio 33 poena, 15 skokova, osam dodavanja i dvije ukradene. Steven Adams je imao 18 poena, 12 skokova i tri dodavanja. Enes Kanter je ubacio 22 poena i osam skokova.

Orlando Magic – Atlanta Hawks 92:111

Hawksi su se ponovno vratili na pobjedničke staze i upisali su četvrtu pobjedu zaredom. Dennis Schröder je ubacio 18 poena, sedam dodavanja i šest skokova. Paul Millsap je upisao 16 poena, šest skokova, četiri dodavanja i četiri ukradene. Kod Magica najbolji je bio Aaron Gordon s 15 poena, deset skokova i dva dodavanja. Elfrid Payton je upisao 15 poena, šest dodavanja, četiri skoka i tri ukradene.

New York Knicks – Milwaukee Bucks 104:105

Uzbudljivu utakmicu odigrali su Knicksi i Bucksi. S istekom vremena fantastični Giannis Antetokounmpo pogodio je za pobjedu Bucksa. To im je bila treća pobjeda zaredom. Giannis je ubacio 27 poena, 13 skokova, četiri dodavanja i tri blokade. Greg Monroe je imao 18 poena, devet skokova, četiri dodavanja i tri ukradene. Kod domaćina najbolji je bio Carmelo Anthony koji je ubacio 30 poena, 11 skokova, sedam dodavanja i dvije ukradene. Derrick Rose je imao 15 poena, četiri dodavanja i tri skoka.

Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls 94:106

Oslabljeni Cavsi izgubili su na domaćem terenu od Bullsa. Nisu im nastupali ni Kevin Love ni Kyrie Irving. Goste je do pobjede predvodio Jimmy Butler koji je ubacio 20 poena, osam dodavanja i šest skokova. Taj Gibson je imao 18 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Kod Cavsa najbolji je bio LeBron James koji je upisao 31 poen, osam skokova, sedam dodavanja. Jordan McRae je imao 21 poen, tri skoka, dva dodavnja i dvije blokade.

Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies 115:106

Drugi poraz Memphisa zaredom. Clippersi su ih svladali na domaćem terenu bez svojih najboljih igrača. Predvodio ih je Austin Rivers s 28 poena, sedam dodavanja i četiri skoka. J.J. Redick je upisao 19 poena, tri skoka i dva dodavanja. Jamal Crawford je imao 22 poena, četiri dodavanja. Kod gostiju najbolji je bio Marc Gasol koji je imao 23 poena, šest dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Mike Conley upisao je 17 poena, 12 dodavanja i sedam skokova.

Golden State Warriors – Portland Trail Blazers 125:117

Četvrta pobjeda zaredom Warriorsa. Stephen Curry predvodio je momčad s 35 poena, sedam skokova, pet dodavanja. Kevin Durant je imao 30 poena, pet skokova, četiri dodavanja, dvije ukradene i tri blokade. Kod Trail Blazersa najbolji je bio C.J. McCollum s 35 poena, devet skokova, pet dodavanja. Mason Plumlee je imao 16 poena, deset skokova, četiri dodavanja i tri ukradene.

Sacramento Kings – Miami Heat 102:107

Miami Heat su prekinuli niz od četiri poraza zaredom pobjedom nad Kingsima. Najbolji u njihovim redovima je bio Tyler Johnson s 23 poena, šest skokova, šest dodavanja i tri blokade. Goran Dragić je upisao 19 poena, sedam dodavanja i dvije ukradene. Kod domaćina lošu večer je imao DeMarcus Cousins koji je ubacio 13 poena uz šut 4-15, šest skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE