Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gibson i Deng upitni, Hinrich večeras neće nastupiti

Pred važan okršaj šestog susreta serije s Brooklynom iz tabora Bullsa dolaze loše i zabrinjavajuće informacije. Uz Derricka Rosea, koji kako stvari stoje neće nastupiti, Joakima Noaha, koji nastupa, a prema svemu sudeći ne bi trebao, pojavila su se nova imena na listi ozlijeđenih.

Kirk Hinrich propustio je prethodni susret zbog ozljede, zadavši tako dodatne probleme treneru Tomu Thibodeauu barem donekle olakšavši život Deronu Williamsu. Pred ovaj susret medicinsko osoblje ekipe zaključilo je kako nije spreman na povratak, pa će tako propustiti drugu uzastopnu utakmicu. Na njegovom mjestu startat će Nate Robinson, dok bi nešto minuta u ovoj serije mogao odigrati i novak Marquis Teague.

Spomenutoj bolnici priključio se i dvojac Luol Deng i Taj Gibson, obojica upitni za večerašnji susret zbog bolesti. Odluka o njihovom nastupu bit će donesena pred sam susret, a ako ne budu spremni za očekivati je kako će Marco Belinelli startati, dok će Carlos Boozer i Noah morati ponijeti dodatni teret pod košem.

Nešto manje problema ima ekipa Netsa, lakše povrede vuku Andray Blatche, Joe Johnson i Reggie Evans, no njihov nastup nije upitan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE