Saturday, November 26, 2022

ZADNJE OBJAVE

Gilbert Arenas kažnjen zbog Twittera

Gilbert Arenas je nedavno otvorio novi raèun na Twitteru, nazvan agentzeroshow, pri èemu je naglasio kako je svrha novog accounta da zabavi i nasmije ljude. NBA sve povezano s igraèima uzima za ozbiljno pa tako Arenasu ni ova deklaracija nije pomogla u izbavljenju od kazne nepoznatog iznosa za nepoznati komentar na Twitteru.

- Advertisement -

Od otvaranja raèuna pa do sada, Arenas je tweetao 542 puta, ima nešto više od 26 000 sljedbenika, od kojih je barem jedan ptièica koja je došapnula NBA ligi neke nepoæudne tweetove, uglavnom o ženama, odnosno protiv njih, kao npr. ovaj: “Dobro jutro Twitter ekipo…trebam roba da mi svako jutro radi doruèak…pretpostavljam da ih možete zvati djevojke…gladan sam.

Arenas je potvrdio da je kažnjen za svoju “šalu”, iako sigurno nije jedini od NBA igraèa sa komentarima upitne moralnosti i etiènosti, liga koristi svaku priliku da ga dodatnu kazni za ono unošenje vatrenog oružja na Badnjak 2009. u svlaèionicu Wizardsa.

Arenasov glavni argument u svojoj obrani  je kako je sve to samo zabava, usporeðujuæi tako svoj Twitter raèun s akcijskim filmom u kojem je Denzel Washington dva sata “bad cop“, onda film završi i on je opet Denzel Washington. Analogno tome je Arenas takoðer izjavio kako je on na parketu jedna osoba, radi svoj posao i ozbiljan je dok je van dvorane jednostavno “goofy person“.

- Advertisement -

Dok se mnogi na sve ovo smiju i prezirno odmahuju rukom, navijaèima i upravi Magica nije svejedno, što zbog velièine Arenasovog ugovora što zbog èinjenice da ovakvi incidenti umanjuju šanse za razmjenu u neku ozbiljnu momèad, što je sigurno opcija o kojoj æe s vremenom vodstvo Magica poèeti ozbiljnije razmišljati jer je Dwight Howard ovih dana izjavio kako æe veoma pozorno pratiti sastavljanje i promjene u rosteru za iduæu sezonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE