Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gilbert Arenas odlazi u Efes Pilsen?

Turska internetska stranica Sporx.com donosi pomalo senzacionalnu vijest prema kojoj bi, ostvare li se najave, Gilbert Arenas (28) pojaèao momèad Efes Pilsena.

Playmaker NBA momèadi Washington Wizardsa suspendiran je do daljnjega od strane svog kluba i vodstva lige zbog, navodili su amerièki mediji, revolveraškog sukoba u svlaèionici momèadi u kojem je sudjelovao i njegov suigraè Javaris Crittenton. Sve se navodno odvilo zbog kartaškog dugovanja.

Takoðer poznato je da bi u Arenasovom NBA klubu razmišljaju o prekidu suradnje sa svojim izvrsnim, ali i èesto ozljeðivanim razigravaèem (samo 15 utakmica u dvjema sezonama koje su prethodile aktualnoj).

Za Arenasa, koji uslijed neigranja gubi 150.000 amerièkih dolara po utakmici, neugodnu situaciju mogao bi iskoristiti turski klub u kojem igra hrvatski centar Mario Kasun i koji mu je spreman ponuditi upola manje po susretu, piše turski izvor.

Arenas je u NBA karijeri zapoèetoj 2001. godine odigrao 465 utakmica uz prosjeke od 22.7 poena, 4.2 skoka i 5.6 asistencija po susretu.

Efes Pilsen nakon 13. utakmica TBL lige zauzima prvo mjesto ljestvice s dvanaest pobjeda i jednim porazom. Turski klub izborio je i plasman u Top 16 Eurolige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE