Sunday, September 25, 2022

ZADNJE OBJAVE

Gilbert Arenas odlazi u Efes Pilsen?

Turska internetska stranica Sporx.com donosi pomalo senzacionalnu vijest prema kojoj bi, ostvare li se najave, Gilbert Arenas (28) pojaèao momèad Efes Pilsena.

- Advertisement -

Playmaker NBA momèadi Washington Wizardsa suspendiran je do daljnjega od strane svog kluba i vodstva lige zbog, navodili su amerièki mediji, revolveraškog sukoba u svlaèionici momèadi u kojem je sudjelovao i njegov suigraè Javaris Crittenton. Sve se navodno odvilo zbog kartaškog dugovanja.

Takoðer poznato je da bi u Arenasovom NBA klubu razmišljaju o prekidu suradnje sa svojim izvrsnim, ali i èesto ozljeðivanim razigravaèem (samo 15 utakmica u dvjema sezonama koje su prethodile aktualnoj).

Za Arenasa, koji uslijed neigranja gubi 150.000 amerièkih dolara po utakmici, neugodnu situaciju mogao bi iskoristiti turski klub u kojem igra hrvatski centar Mario Kasun i koji mu je spreman ponuditi upola manje po susretu, piše turski izvor.

- Advertisement -

Arenas je u NBA karijeri zapoèetoj 2001. godine odigrao 465 utakmica uz prosjeke od 22.7 poena, 4.2 skoka i 5.6 asistencija po susretu.

Efes Pilsen nakon 13. utakmica TBL lige zauzima prvo mjesto ljestvice s dvanaest pobjeda i jednim porazom. Turski klub izborio je i plasman u Top 16 Eurolige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE