Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gilbert Arenas: Zaslužujem da me se kazni

Suspendirani organizator igre NBA momèadi Washington Wizardsa, Gilbert Arenas, sljedeæeg æe tjedna saznati na koji æe naèin biti kažnjen zbog unošenja vatrenog oružja u svlaèionicu svog kluba.

“Nisam dugoroèno razmišljao i zaslužujem kaznu” pokajnièki se u razgovoru za Esquire oèitovao košarkaš koji je na suigraèa Javarisa Crittentona potegnuo pištolj nakon èega ga je vodstvo lige udaljilo od momèadi, a ona mu uskratila plaæu.

Arenas je u nastavku razgovora dodao da se stidi svojega poteza, te da je bacio ljagu na nasljeðe Abea Pollina, preminulog vlasnika kluba.

“Imam naslikan njegov lik u garaži. Prolazim uz njega pognute glave. Nazvao sam njegovu suprugu i kazao joj da bih u sluèaju da je Abe živ taj razgovor vodio s njime, pa sam njoj izrazio poštovanje, isprièao se i rekao da zaslužujem kaznu” objasnio je Arenas potvrdivši tijekom razgovora da je vlasnik 500 komada vatrenog oružja, ali da ih je sve, osim njih èetiri, maknuo iz kuæe kada je dobio djecu.

Takoðer, navodno su on i Crittenton sve nesuglasice ostavili iza sebe.

” Sjedili smo u jacuzziju i prièali bez ikakvih problema. Bila je to zabava koja se otela kontroli” osvrnuo se Arenas koji je razgovor iskoristio i da oda poèast još jednom posrnuloj zvijezdi; nevjerni golfer Tiger Woods i dalje je njegov idol.

“Ne postoji razlog zašto ga ne bih volio. Na svom Xboxu imam tri njegove igrice, tek toliko u sluèaju da se izgrebe koja od njih. A, na naslovnici igre on ne stoji uz suprugu. Sam je i udara lopticu” zakljuèio je Arenas.

Latest Posts

NE PROPUSTITE