Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Gilbert Arenas želi igrati s Howardom

Gilbert Arenas je izjavio želju za potpisivanjem ugovora Lakersima, Miamijem, Knicksima ili nekim drugim klubom koji u svom sastavu bude imao Dwighta Howarda.

Nakon što je Orlando Magic iskoristio amnesty clause da bi ga se riješio, Arenas je prošlog tjedna postao slobodnim igraèem, kojem je Orlando svejedno dužan još 62,4 milijuna dolara.

Prošla sezona je bila definitivno najgora u Arenasovoj karijeri. Nakon što je u prosincu prošle godine iz Washington Wizardsa stigao u Magic u zamjeni za Rasharda Lewisa, u 49 utakmica (2 puta u poèetnoj petorci) u dresu Orlanda u prosjeku je za 21,8 minutu na parketu bilježio 8 koševa, 2,4 skoka i 3,2 asistencije. Još više poražavajuæe djeluju podaci o 27,5% šuta s linije tri poena, te mizernih 34,4% ukupnog šuta iz igre.

Ipak, svaki potencijalni buduæi poslodavac se nada povratku Arenasa barem na trag forme od prije 4-5 godina kada je bio jedan od vodeæih strijelaca lige. Kao takav, u nekim napadaèkih shemama s više igraèke slobode od onih Van Gundyjevih u Orlandu, upravo bi on mogao biti ona prevaga na stranu jednog od potencijalnih kandidata za naslov prvaka u ovoj sezoni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE