Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ginobili dovodi Splittera u San Antonio

Unatoè tome što su donekle pomladili sastav i dalje u NBA momèadi iz San Antonija gotovo sav teret pada na leða tri iskusna košarkaša.

U pitanju su Tim Duncan, Manu Ginobili i Tony Parker, a u sezoni koja je završila obranom naslova prvaka Los Angeles Lakersa, San Antonio je igrao polufinale Zapada gdje nije imao nikakve šanse protiv Phoenixa.

Klub iz Teksasa i dalje razmišlja o promjenama u momèadi i dovoðenju “svježe krvi”, a donekle taj posao obavlja i sjajni argentinski košarkaš Manu Ginobili koji prisiljava upravu kluba da se okrenu èovjeku kojeg su 2007. godine na draftu uzeli kao 27. izbor.

U pitanju je brazilski centar, 25-godišnji Thiago Splitter, koji je vrlo vjerojatno ponajbolji centar koji trenutaèno igra u Europi. Brazilac je u sezoni koja je upravo završila bio najbolji igraè Caja Laborala, novog prvaka Španjolske i kluba koji je u finalu ACB lige pobijedio europskog prvaka Barcelonu s 3-0.

Splitter je, inaèe, odigrao sjajnu sezonu, te je s pravom izabran za MVP-a (najkorisniji igraè) sezone i samog finala.

Umirem od želje da ga vidim. Èuo sam da je strašno popravio svoju igru, a i zadnji put kada sam ga gledao bio je strašan. Mislim da bi trebao biti logièan potez moje momèadi dovesti Splittera. Donio bi nam enormnu kvalitetu u napadu i obrani. Da, s njim smo opet spremni biti prvaci NBA lige”, rekao je Ginobili.

Latest Posts

NE PROPUSTITE