Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ginobili: Još dvije godine do mirovine

Sjajni argentinski košarkaš i zvijezda San Antonio Spursa, Manu Ginobili odluèio je do kada æe se profesionalno baviti košarkom.

Za jedne argentinske novine ovaj je tridesettrogodišnjak izjavio svoje planove koji se odnose na ostatak njegove bogate karijere.

“Istina je da sam odredio datum odlaska u mirovinu”, zapoèeo je Ginobili. “Imam još dvije godine ugovora sa Spursima, te nakon što ugovor istekne imat æu blizu 36 godina. Mislim da su to prikladne godine za prestanak igranja.”

Neko vrijeme postojala je moguænost da Ginobili nakon svoje NBA karijere odigra još poneku sezonu u Europi ili njegovoj Argentini, no on je odluèio da to neæe biti sluèaj.

“Nikada nisam imao želju igrati i umiroviti se kod kuæe. Uvijek sam smatrao da æu se umiroviti u NBA ligi.”

Izgleda da se velika era u San Antonio Spursima polako privodi kraju. Tim Duncan ima još jednu godinu ugovora te postoji moguænost da se nakon toga umirovi a Ginobili je najavio svoje povlaèenje iz profesionalne košarke za dvije godine. Njihovim odlaskom Spursi æe izgubiti dvojicu igraèa koji su meðu najzaslužnijima za uspjehe ekipe u posljednjih desetak godina.

Ginobili je cijelu svoju devetogodišnju NBA karijeru proveo u San Antonio Spursima te njegove prosjeène brojke po utakmici iznose 15,3 poena, 4 skoka i 3,9 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE