Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ginobili: Ne osjeæam se dobro i ne znam hoæu li na SP

Argentinski košarkaš San Antonio Spursa Emanuel Ginobili (32) izjavio je da osjeæa kako je njegovo najbolje vrijeme prošlo, te da nije siguran hoæe li zaigrati na SP-u u Turskoj.

“Nisam dobro. U najmanju ruku, nisam dobro koliko bih želio biti. Nekako je sve èudno. Osjeæam se u fizièkom smislu neobièno i definitivno mi manjka energije. Slièno je kao prošle sezone, koju sam podnio najteže dosad u karijeri” rekao je u dramatiènoj izjavi za Eurosport, a koju prenosi Marca, najbolji argentinski košarkaš svih vremena, koji je Argentini donio naslov olimpijskih pobjednika u Ateni 2004. godine.

“No, vjerujem i dalje u vlastite kapacitete. Vjerojatno je sezona još uvijek dosta mlada. Malo-pomalo podižem svoju igru i nadam se da æu u jednoj toèki sezone dosegnuti maksimalnu razinu.”

Fizièka praznina i manjak forme koje osjeæa, a koji su definitivno jedan od razloga prosjeènom startu pojaèanih San Antonio Spursa u sezonu (18-11 omjer pobjeda i poraza, peto mjesto na Zapadu), mogle bi se odraziti i na njegovu negativnu odluku kad je sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu iduæeg ljeta u Turskoj u pitanju.

“Ne znam još što æe biti. Odluka je komplicirana i delikatna. Odluèit æu kada se sam turnir malo približi. Obzirom na sve izreèeno, sigurno je da æe mi biti daleko teže nastupati ubuduæe negoli je bilo dosad, pogotovo obzirom na nova pravila o osiguranju. Neæu reæi da sam odluèio prestati nastupati za reprezentaciju, samo kažem da æe mi biti sve teže igrati. Iako bih najradije uvijek igrao u nacionalnom dresu” zakljuèio je Manu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE