Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ginobili: ”Nisam navikao dugo izbivati sa terena”

Donosimo vam kratak intervju sa Argentincem Manu Ginobilijem, koji se nedavno vratio na terene. Što misli o tome, je li 100% spreman, i više u ovom intervjuu.

Možeš li nam reæi kako se osjeæaš nakon osam utakmica s obzirom da si bio ozljeðen?
Oporavljam se polako. Vraæam se u ritam, pokušavam vratiti šut, biti nezadržljiv na terenu i sl. U poèetku sam bio neodluèan, ali posljednjih nekoliko utakmica gležanj je dobro.

Postoji teorija koja kaže da je to što si morao sjediti na klupi na poèetku dobro za tvoj kraj sezone. Prilièno je logièno oèekivati da æeš biti 100% spreman za doigravanje?
Ako ne budem, bolje da odem na još jednu operaciju, naðem drugog trenera i drugo tijelo. Jedno od to troje. Moja su oèekivanja da budem 100% spreman pri kraju mjeseca. Nije da me boli ili nešto tako. Samo nisam u formi. Nisam navikao izbivati tri mjeseca izvan terena.

Jesi li spreman priznati da si bio teže ozljeðen u rundi doigravanja protiv Lakersa nego što si sada?
Nisam želio smišljati isprike. Morao sam igrati s onim što sam imao.

Èini se da Spursi dobivaju manje medijske pažnje nego inaèe zbog toga što su Celticsi, Cavsi i Lakersi sada pod reflektorima. Je li vas to dodatno motivira?
Mi nismo momèad koja se oslanja na to tko što misli ili govori o nama. Mi znamo tko smo. Mi znamo što smo postigli u prošlosti i što možemo postiæi u buduænosti. I znamo da smo sami zadovoljni sa sobom i ekipom. To nam je najvažnije.

Misliš li da ova momèad Spursa može biti jednako dobra kao i jedna od prijašnjih ekipa Spursa?
Mislim da može. Vjerovatno smo bolji sa prinovama Rogerom Masonom i novakom Georgeom Hillom. Bit æemo dobri. Ali problem je i što ostali postaju jaèi, pa je to problem. Ali mislim da imamo iste moguænosti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE