Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ginobili odbija nositi zaštitnu masku za nos

Najviše zahvaljujuæi odliènom argentinskom košarkašu Manuu Ginobiliju, San Antonio Spursi igraju za svaku pohvalu, kako tijekom završnice osnovnog dijela sezone, tako i tijekom NBA doigravanja.

U nedjelju je San Antonio dobio i drugu domaæu utakmicu u “teksaškom derbiju” protiv Dallasa 92-89, te vodi u seriji 3-1. Za drugi krug im nedostaje još jedna pobjeda.

Inaèe, neki amerièki mediji su ove dvoboje nazvali “teksaškim masakrom”, aludirajuæi na nekadašnji horror film. No, uistinu su dvoboji San Antonija i Dallasa itekako žestoki, pa je tako tijekom treæe utakmice Ginobiliju slomljen nos i to nakon duela s Nowitzkim.

U èetvrtom ogledu je takoðer bilo žestoko, pa je tako Dallasov igraè Najera brutalno startao na Ginobilija, zbog èega je Meksikanac iskljuèen, no nježni nisu bili niti igraèi San Antonija, kojima je “omiljena meta” bio Nowitzki.

Premda je Ginobiliju slomljen nos i morat æe na operaciju èim njegovi Spursi ispadnu iz doigravanja, odbio je nositi zaštitnu masku za nos tijekom utakmice, veæ je stavio najminimalniju zaštitu – obièni povez oko nosa.

Neæu je niti ubuduæe nositi, smeta mi“, rekao je popularni Manu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE